Ilves C-tytöt

Pelatut ottelut

11.8.2014
Ilves C-tytöt - NoPs Naiset6 - 4 » 29.7.2014 17:00
Ilves C-tytöt - RSS Panthers4 - 1 »

Share |

Ilves C-tytöt

Ilves C-tytöt vetäytyvät sarjoista ja joukkue siirtyy toisiin väreihin

Ilveksen vanhimman tyttöikäluokan, C-tyttöjen pelaajarinki kutistui kesän aikana merkittävästi. Tämä yhdessä kesän loukkaantumisten kanssa havahdutti taustajoukot huomaamaan, ettei kasassa ole enää riittävää määrää pelaajia, jolla harjoitteleminen tai sarjatasolla kilpaileminen olisi mahdollista. Vaikka kentällinen ja pari vaihtopelaajaa saadaan yksittäisiin peleihin kasaan, sarjan aikana tulee varmasti eteen tilanteita, jolloin näin ei ole. Tämä tilanne ei olisi mielekäs näitä tyttöjä eikä myöskään vastustajiamme kohtaan.

Tällä hetkellä on nähty ainoaksi kaikkia palvelevaksi ratkaisuksi vetäytyminen sarjakilpailuista, joihin joukkue on ilmoitettu, eli C-tyttöjen SM-karsinnoista ja aluesarjasta. Samalla Ilveksen C-tyttöjen joukkue lopettaa toimintansa.

Jäljelle jääneet tytöt siirtyvät pääsääntöisesti Classicin riveihin. Seurat aloittivat jo keväällä tyttösalibandya koskevan yhteistyön. Lyhyeksi jääneen yhteistyökauden aikana tytöt on otettu Classicin puolella erinomaisesti vastaan, joten siirtyminen tähän suuntaan vaikuttaa luontevalta. Joukkueen tyttöjen yhteishenki on hyvä ja ainakin alustavasti he haluavat pysyä myös jatkossa yhdessä, joskin jokainen tekee oman päätöksensä seurasiirtojen suhteen. Classicissa jatkavat tytöt harjoittelevat osana TSM -joukkuetta, pelaavat C-tyttöjen aluesarjaa ja mahdollisesti myös TSM-sarjan joukkueessa.

Jäljellä olevat tytöt ja joukkueen taustahenkilöt ovat tehneet ratkaisun Ilveksen seuraorganisaation kanssa hyvässä hengessä, eikä asiaan liity epäluottamusta seuran toimintaan liittyen. Tyttösalibandy jatkuu Ilveksen nuoremmissa ikäluokissa. C-tyttöjoukkue toivoo, että Pirkanmaan seurakartalla nähdään myöhemmin vielä Ilvekselläkin kaikki tyttöikäluokat kattavaa joukkuetoimintaa. Valitettavasti vielä eivät resurssit tuon pelaajapolun muodostamiseen tämän ikäryhmän johdolla riittäneet.

Ratkaisu on tehty ensisijaisesti pelaajia ajatellen. Toivomme että tytöt näin saavat parhaat mahdollisuudet täysipainoiselle kehittymiselle ja sitä kautta mielekkyyttä ja motivaatiota harrastuksen jatkamiseen. Joukkue ja sen taustajoukot haluavat esittää vielä kiitokset molemmille seuroille: Ilvekselle viimeisistä vuosista eikä vähiten kärsivällisyydestä yrittäessämme yhdessä puhaltaa tulta hiipuvaan liekkiin ja Classicille pelaajakeskeisestä suhtautumisesta hakiessamme yhteistyökuvioita tyttösalibandyn eteenpäin viemiseksi. Pahoittelemme tästä ratkaisusta aiheutuvia haittoja.

Ilves C-tyttöjen puolesta,

Janne Lintilä, joukkueenjohtaja
Ari Heikkinen, valmentaja
Juha Julmala, valmentaja


ILVES C-TYTTÖJEN JOUKKUEEN LOPETUS
Edellämainittuun tekstiin viitaten Ilves salibandyjaosto on peuuttanut Ilves C-tyttöjen osallistumisen C-tyttöjen SM-karsintaturnaukseen. C-tyttöjen joukkue myös lopetetaan ja pelaajat ovat vapaita siirtymää toiseen seuraa.

Ilves kiittää kaikkia 1999-2000 syntyneiden tyttösalibandyssä mukana olleita pelaajia, valmentajia, toimihenkilöitä, vanhempia ja tukijoita arvokkaasta työstä. Ilves D-, E-, F- ja G tyttöjen toiminta jatkuu entiseen malliin.

Ilves salibandy
Liikuntapäällikkö
Jari Luukkanen