Tiedustelu joukkueisiin - Pelaajat, valmentajat ja toimihenkilöt: 

JOUKKUE- ja VALMENNUSTIEDUSTELU TÄSTÄ

Ilves joukkueisiin TIEDUSTELUT helposti yllä olevan linkin kautta.

Uudet pelaajat voivat tiedustella paikkaa joukkueesta tällä samalla lomakkeella. Otamme kaikkiin uusiin pelaajiin yhteyttä ja toimitamme tiedot kyseisen joukkueen valmennukselle ja johdolle. 

Valmentaja osaamista halutaan etsiä ja rekrytoida lisää, haku on ympärivuotinen. Mikäli sinulla on näkemystä salibandyvalmentamiseen ja halu viedä omaa osaamistasi eteenpäin, on Ilves sinulle se oikea paikka. Koulutamme jatkuvasti valmentajiamme seuran ja liiton koulutuksien kautta. 

Valmentajat voivat helpoiten tuoda osaamisensa esiin lähettämällä tietonsa yllä olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Uudet valmentajat voivat hakea paikkaa joukkueesta lomakkeen avulla, kutsumme tätä kautta mahdollisiin jatkoneuvotteluihin toimistolle. 

Toimihenkilöt ovat joukkueillemme elintärkeitä, ja haemme jatkuvasti lisää omistautuneita laiji-ihmisiä Ilves perheeseen. Ilmoittautuminen ja tiedustelu onnistuu samasta ylläolevasta linkistä. Toimihenkilöt saavat toiminnastaan korvauksen.

ILVES SALIBANDYKERHOT

Suositut Ilves salibandykerhot aloittavat 22.toimitakauden. Syyslukukausi alkaa viikolla 36. Kerhoryhmiä on tarjolla ikäluokissa 2010 alkaen. Kerhopaikkoina toimivat tutut salit mm. Nekalan Normaalikoulu (alakoulu), Leinolan koulu, Härmälän koulu ja Raholan Liikuntakeskuksessa.

KERHOPAIKKOJA ON RAJOITETUSTI, JOTEN TOIMI NOPEASTI JA VARAA OMA PELIPAIKKA PERINTEIKKÄÄSSÄ ILVES SALIBANDYKERHOSSA.

TÄSTÄ KERHOSIVULLE JA ILMOITTAUTUMISEEN.