Ilves salibandy - vahvasti juniorityöhön panostava salibandyseura.
 

Ilves on toiminut Tähtiseurana vuodesta 2018 ja Nuori-Suomi -sinettiseura jo vuodesta 2004 lähtien. Juniorijoukkueiden ja kerhojen toimintaperiaatteissa toteutetaan Nuori Suomi -ideologiaa.

Suuri arvostus menestyksekkäänä kasvattajaseurana ei ole tyhjästä tempaistu. Ilveksen kautta on tullut useita maajoukkue ja liigapelaajia. Kiinnostus Ilveksen salibandy -toimintaan pysyy yhä vankkana. Juniorit ja vanhemmat arvostavat seuran pitkiä perinteitä ja laadukasta juniorityötä. Perusasioissa pysyminen on pitkän salibandyhistorian kantava voima. Ilves-Salibandy on tukevilla pilareilla.

Ilves Edustus pelaa kaudella 2020-2021 Suomisarjaa. Edustusjoukkue on ollut kahteen kertaan lajin korkeimmalla sarjatasolla Salibandyliigassa ja useita vuosia 1-divarissa.

Ikäkausijoukkueet Harjoittelevat 2-4 kertaa viikossa ja osallistuvat Salibandyliiton sarjaan. Harjoittelu tapahtuu lajiin tarkoitetuilla halleilla, ammattitaitoisten valmentajien ohjauksessa.

Kaupunginosajoukkueissa (ent. kerhot) höllätään pipoa ja annetaan kaikkien persoonien nauttia liikunnan riemuista, silti lajin perusteita ja sääntöjä opetellen. Kerhotoimintaa on tytöille ja pojille lähes kaikilla Tampereen salibandyhallilla. Kerhot toimivat myös hyvänä ponnahduslautana joukkueisiin.

 

TULE MUKAAN LEGENDAARISEEN ILVEKSEEN !